Ukens 20 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB Nor Markets, Terra Securities og First Securities satser denne uken på 20 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 20 aksjer.Nyborg og Hermanrud er enige om Awilco Offshore.Dette er de 20 aksjene de tre satser på denne uken:

    Norwegian PropertyNorwegian PropertyEltekEltekAwilco OffshoreAwilco OffshoreTelenor TelenorArtumas GroupArtumas GroupDnB NorDnB NorSeaDrillSeaDrillScorpion OffshoreScorpion OffshoreDNO DNOPGSPGSStatoilStatoilPA ResourcesPA ResourcesFred. Olsen EnergyFred. Olsen EnergyTandberg TandbergFastFastHydroHydroYaraYaraOrklaOrklaSevan MarineSevan MarineSiem OffshoreSiem Offshore
Karstensen/DnB Nor beholder teten med en avkastning på 27,6 prosent så langt i år. Hermanrud/First følger nærmest med 23,1 prosent, foran Terra/Nyborg på 18,6 prosent avkastning. Sistnevnte hadde en sterk uke, med 3,3 prosent avkastning.Innsideporteføljen finner du her .Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.