Wall Street åpner ned

De amerikanske børsene har åpnet dagen nervøst. Akkurat nå peker pilene ned. Følg utviklingen her.

Børs

Vi skrev tidligere i dag at Wall Street gikk mot en nervøs åpning, og etter ti minutters handel ser det ut som om en fortsatt har vanskelig for å bestemme seg for retningen.Alle nøkkelindeksene er i øyeblikket litt ned. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen faller 0,14 prosent til 2.558,62, Dow Jones 0,27 prosent til 13.229,63, mens S&P 500 faller 0,04 prosent til 1.458,41 poeng.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs