Aksjen kan stige 2400 prosent!

Pareto-analytiker Henning Lassen spår gull og grønne skoger på Northland Resources vegne etter gårsdagens rapport. - Aksjen har potensial over 200 kroner, mener han.

Børs

Lassen skrev, etter hva Finansavisen erfarer, i går et superhemmelig, internt notat med krutt i konklusjonen - analytikeren spår Northland Resources-aksjen rett til himmels. Onsdag sluttet aksjen på 19,50 kroner, og i løpet av det nærmeste året tror Lassen aksjen kan nå 75 kroner. Og det slutter ikke her.- Vi tror aksjen har potensial over 200 kroner, skriver Lassen ifølge avisen.Hittil i år er aksjen opp drøye 200 prosent. Stiger kursen over 200 kroner, snakker vi om 2400 prosent fra årets begynnelse.Selskapet kom i går med gode nyheter fra Finland, hvor det skal ha blitt funnet både jern, kobber og gull. Northland Resources har i over ett år boret med gode resultater, og gårsdagens rapport var den første som også er bekreftet av uavhengige konsulenter.Resultatet viser samlede ressurser på mer enn 166 millioner tonn. Lassen hadde selv håpet på rundt 100 millioner tonn, ifølge avisen.

Nyheter
Børs