Aksjene går til himmels i Asia

I dag tar det helt av på de asiatiske aksjemarkedene. Investorene ser aksjene gå til himmels på gledelige nyheter fra USA.

Børs

På fredag kunne vi lese at den amerikanske sentralbankens kuttet utlånsrenten med 50 punkter til 5,75 prosent. Det bidrar i dag til pene kursløft i Asia På fredag kunne vi lese at den amerikanske sentralbankens kuttet utlånsrenten med 50 punkter til 5,75 prosent. Det bidrar i dag til pene kursløft i Asia I Japan har Nikkei 225-indeksen gått opp 4,21 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 3,94 prosent.Hang Seng-indeksen i Hong Kong har gått opp 3,61 prosent, den taiwanske Taiex-indeksen er opp 5,20 prosent, den koreanske Kospi-indeksen kan vise til et løft på 5,60 prosent mens Singapores Straits Times-indeks har lagt på seg 5,06 prosent.Utviklingen kan du følge her.

Nyheter
Børs