Aksjene stiger i Japan

Japan starter uken med kursoppganger. I Singapore ser det ikke like lyst ut.

Børs

Det har vært en positiv start på børsuken på flere viktige asiatiske børser. I Japan har Nikkei 225-indeksen gått opp 0,45 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,20 prosent. I Taiwan har Taiex-indeksen lagt på seg 0,67 prosent mens den koreanske Kospi-indeksen kan vise til en oppgang på 0,03 prosent. Det har vært en positiv start på børsuken på flere viktige asiatiske børser. I Japan har Nikkei 225-indeksen gått opp 0,45 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,20 prosent. I Taiwan har Taiex-indeksen lagt på seg 0,67 prosent mens den koreanske Kospi-indeksen kan vise til en oppgang på 0,03 prosent. I Singapore har Straits Times indeksen derimot falt 0,73 prosent mens Hong Kongs Hang Seng-indeks er ned 0,19 prosent.En full oversikt får du her.

Nyheter
Børs