Aksjeplukker: Aksjer er ikke råbillige

- Aksjer er ikke råbillige, sier forvalter Gunnar Torgersen. Han spår turbulente tider i aksjemarkedet.

Børs

Porteføljeforvalter Gunnar Torgersen i Holbergfondene sier til dn.no at vi kan vente mer turbulens i finansmarkedene fremover Porteføljeforvalter Gunnar Torgersen i Holbergfondene sier til dn.no at vi kan vente mer turbulens i finansmarkedene fremover - Korreksjonen i aksje- og kredittmarkedet vi nå går igjennom er litt mer omfattende enn det vi tidligere har sett. Selv om det verste skulle være over, så tror vi uansett på mer turbulente tider fremover, sier Torgersen.- Aksjer er ikke råbillige, men de er billigere enn de var og det har ikke vært dyrt, avslutter Torgersen.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 457 poeng, ned 0,49 prosent.

Nyheter
Næringsliv