Aksjesjef Ståle Bjørnstad anbefaler tre billige aksjer

Aksjesjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken tror det vil komme flere dårlige nyheter, men anbefaler likevel tre billige aksjer.

Scanpix / Scanpix
Børs

Aksjesjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken mener at en rekke aksjer er på billigsalg etter den siste tids nedtur på børsen. Markedene har steget etter at den amerikanske sentralbanken fredag satte ned utlånsrenten med et halv prosentpoeng. Aksjesjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken mener at en rekke aksjer er på billigsalg etter den siste tids nedtur på børsen. Markedene har steget etter at den amerikanske sentralbanken fredag satte ned utlånsrenten med et halv prosentpoeng. - Sentralbanken tar aksjon. De som var redde for at Ben Bernanke skulle sitte på sidelinjen har blitt beroliget. Det de har gjort nå er å invitere bankene til å hente penger med den lavere renten. Dermed har de løst kredittskvisen på kort sikt, sier aksjesjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Capital Markets til E24.Han kommer med tre favoritter på Oslo Børs: Tandberg, Prosafe og Statoil.- Jeg tror det kommer til å fortsette å dryppe inn tapsnyheter, men dette er det tatt høyde for i kursene allerede. Økonomien er så sterk at aksjemarkedet vil absorbere nyhetene, sier Bjørnstad.Hovedindeksen på Oslo Børs stiger 1,8 prosent i ettermiddag.

Nyheter
Næringsliv