Analysesjef: For tidlig å avblåse børsuroen

Analysesjef Bengt Jonassen mener det er for tidlig å avblåse børsuroen for denne gang.

Scanpix / Scanpix
Børs

Ifølge analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities er det for tidlig å avblåse børsuroen for denne gang. Ifølge analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities er det for tidlig å avblåse børsuroen for denne gang. - Jeg tror at vi er i en avsluttende fase av korreksjonen. Om vi skal noen prosentpoeng ned er umulig å spå. Men det er muligheter for det. Investorene bør være lette på foten fortsatt, sier Jonassen ifølge dn.no.Dagens opptur på drøye to porsent kommer som en funksjon av at oljeprisen har stabilisert seg, mener han.- Investorene får i dag en sjanse til å rydde opp. De som kjøpte litt på fredag får muligheten til å ta en liten gevinst. Nå det gjelder de lange pengene så anbefaler vi alltid at man bør bruke korreksjoner til å kjøpe aksjer, sier Jonassen til avisen.

Nyheter
Næringsliv