Analysesjef: Kjøp, kjøp, kjøp, kjøp og kjøp

- Utfordringen er å skille klinten fra hveten, sier analysesjef Frank Maaø. Her er fem aksjer som han beskriver som gode kjøp.

Børs

I går fikk 22 IT-selskaper vise seg frem for DnB NORs kunder. - Utfordringen er å skille klinten fra hveten, men det er muligheter til å gjøre gode investeringer innenfor IT, sier analysesjef Frank Maaø i DnB NOR til Finansavisen. I går fikk 22 IT-selskaper vise seg frem for DnB NORs kunder. - Utfordringen er å skille klinten fra hveten, men det er muligheter til å gjøre gode investeringer innenfor IT, sier analysesjef Frank Maaø i DnB NOR til Finansavisen. - Hvordan ser du på IT- og teknologisektoren i dagens urolige børsmarked?- Det er ikke lett å si at det er én sektor i Norge. Variasjonen er stor blant de norske selskapene, og det varierer fra rene konsulentselskaper til selskaper som lever av å dytte «bokser» ut i markedet, sier Maaø.Finansavisen ramser opp følgende kjøpsanbefalinger fra DnB NOR:

  • Tandberg
  • Vizrt
  • Bouvet
  • Itera
  • Q-Free

Nyheter
Næringsliv