Analytiker ber investorer følge nøye med på hva som skjer i REC

Analytikerne i Corporate Advice and Research har laget en teknisk analyse av REC. Her er dommen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av REC. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av REC. - Renewable Energy Corporation har etablert en kortsiktig fallende trendkanal og videre utvikling innen denne er ventet. Aksjen ligger nå i taket av formasjonen hvor den har motstand. Dette kan gi nye reaksjoner ned. Ligger i salg fra glidende snitt. Har motstand ved ca. 220 kroner og støtte ved ca. 186 kroner. RSI ser ut til å reagere ned fra taket av en fallende trend. Dette kan være tidlige signaler om at aksjen vil reagere ned på kort sikt. Følges nøye, sier analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 213,75 kroner, opp 0,59 prosent.

Nyheter
Næringsliv