Analytiker: - Det er ren spekulasjon

Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets kommer med spekulasjoner rundt John Fredriksens Golar LNG.

Børs

DnB NOR Markets tok i går inn Ocean Rig og Golar LNG i sin ukeportefølje. Meglerhuset tror Golar LNG får glede av stigende rater utover høsten og vinteren DnB NOR Markets tok i går inn Ocean Rig og Golar LNG i sin ukeportefølje. Meglerhuset tror Golar LNG får glede av stigende rater utover høsten og vinteren "Vi ser heller ikke bort ifra at strukturelle endringer i selskapet kan bli annonsert de neste månedene", heter det i ukesrapporten.- Det er ren spekulasjon. Vi vet ingen ting, sier analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets til DN.Ifølge Tunaal er r eierstrukturen "spennende". Han mener dessuten at John Fredriksen "er en handlingsdyktig mann"- Inntjeningen kan alene forsvare kjøp av aksjen, sier Tunaal.Golar-aksjen stiger 3,1 prosent til 117,50 kroner.Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets

Nyheter
Næringsliv