Analytiker: Dette er en spekulativ aksje

- Dagens nivå kan være gunstig for mer kortsiktig spekulasjon, sier analytiker om Ignis-aksjen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Ignis. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Ignis. - Ignis har lenge hatt en svak utvikling. Aksjen har nå reagert ned mot bunn i en lengre fallende trend. Tester samtidig støttenivået ved ca. 10,00 kroner. Dette kan gi reaksjoner opp på kort sikt og dagens nivå kan være gunstig for mer kortsiktig spekulasjon. Ved reaksjoner opp finner vi motstand ved ca. 13,50 kroner som kan være en kortsiktig target, sier analytikeren.- RSI har tatt i mot på støtte og har gitt reaksjoner opp. Dette kan være et tidlig tegn på reaksjoner opp for aksjen selv. Ved brudd ned gjennom støtten ved 10,00 kroner vil det utløses et salgssignal og indikasjon om nye kursfall. Spekulativt kjøp, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 10,70 kroner, opp 2,88 prosent.

Nyheter
Næringsliv