Analytiker: Dette er svært positivt

- Denne transaksjonen kan vanskelig tolkes som noe annet enn svært positivt, sier analytiker etter at storaksjonær la 68 millioner kroner på bordet.

Scanpix / Scanpix
Børs

I går kunne vi lese at CC Industries har kjøpt 1,5 millioner aksjer i Eltek til en kurs på 45 kroner stykket. Bak CC Industries finner vi Elteks styremedlem William H. Crown. William H. Crown kontrollerer nå 8.605.828 Eltek-aksjer, hvilket tilsvarer en eierandel på 17,49 prosent. I går kunne vi lese at CC Industries har kjøpt 1,5 millioner aksjer i Eltek til en kurs på 45 kroner stykket. Bak CC Industries finner vi Elteks styremedlem William H. Crown. William H. Crown kontrollerer nå 8.605.828 Eltek-aksjer, hvilket tilsvarer en eierandel på 17,49 prosent. I dagens rapport fra Orion Securities skriver analytikeren at dette bør tolkes meget positivt.- Gårsdagens mest interessante innsidehandel fant sted i Eltek hvor et styremedlem kjøpte aksjer for 68 millioner kroner. Selv om han hadde mye aksjer fra før, kan denne transaksjonen vanskelig tolkes som noe annet enn svært positivt, sier analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 47 kroner, opp 2,17 prosent.

Nyheter
Teknologi