Analytiker: Disse aksjene kan doble seg på Oslo Børs

Corporate Advice and Research forteller investorer om tre aksjer som kan doble seg i verdi. Her er listen.

Scanpix / Scanpix
Børs

I sektorrapporten fra Corporate Advice and Research som omhandler IT- og teknologiaksjer finner vi tre selskap som omhandles som doblingskandidater:

  • Apptix: Svært attraktivt priset sammenlignet med amerikanske Software-as-a-Service selskaper. En reprising vil innebære stort løft i aksjen, 50-100 prosent. Doblingskandidat på 12-18 måneders sikt: Svært attraktivt priset sammenlignet med amerikanske Software-as-a-Service selskaper. En reprising vil innebære stort løft i aksjen, 50-100 prosent. Doblingskandidat på 12-18 måneders sikt
  • Dolphin: Viktige kontrakter (PCI/SuperSockets) kan ventes i løpet av kort tid, gjennombrudd i telekom markedet sannsynlig. : Viktige kontrakter (PCI/SuperSockets) kan ventes i løpet av kort tid, gjennombrudd i telekom markedet sannsynlig. Underanalysert og undervurdert, doblingskandidat på 12-18 måneders sikt.Underanalysert og undervurdert, doblingskandidat på 12-18 måneders sikt.
  • Telio: Handles på svært attraktive multipler, åpenbar kandidat for oppkjøp. Aksjen har falt uforholdsmessig mye, svært god kjøpsmulighet, doblingskandidat på 12 måneders sikt.: Handles på svært attraktive multipler, åpenbar kandidat for oppkjøp. Aksjen har falt uforholdsmessig mye, svært god kjøpsmulighet, doblingskandidat på 12 måneders sikt.

Nyheter
Næringsliv