Analytiker: Kjøp disse aksjene

Orion Securities snakker om oppside, klar rekylkandidat, spekulasjoner og en av de billigste aksjene i byen.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Crew Gold (9,68) - (9,68) - sterk gullpris skaper oppside. Crew Gold har et tydelig opphentingspotensial i forhold til både gullprisen og amerikanske gullaksjer, og dette blinker aksjen ut som en klar rekylkandidat. Neste år er selskapet i full produksjon, og våre estimater viser da en P/E på 7,9 noe som er under halvparten av gjennomsnittet for internasjonale gullprodusenter.. Crew Gold har et tydelig opphentingspotensial i forhold til både gullprisen og amerikanske gullaksjer, og dette blinker aksjen ut som en klar rekylkandidat. Neste år er selskapet i full produksjon, og våre estimater viser da en P/E på 7,9 noe som er under halvparten av gjennomsnittet for internasjonale gullprodusenter.
  • Petrolia Drilling (3,14) - (3,14) - billigst i byen på EV-multipler. Petrolia Drilling har ikke blitt skånet for børsnedgangen de siste ukene. Det fundamentale i selskapet er dog fortsatt i orden. Det spekuleres i at det indiske selskapet Great Offshore vil legge inn bud på Petrojack som eies 40 prosent av Petrolia Drilling. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et konservativt satt 6-måneders kursmål på 4,20. Petrolia Drilling har ikke blitt skånet for børsnedgangen de siste ukene. Det fundamentale i selskapet er dog fortsatt i orden. Det spekuleres i at det indiske selskapet Great Offshore vil legge inn bud på Petrojack som eies 40 prosent av Petrolia Drilling. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et konservativt satt 6-måneders kursmål på 4,20
Foto: Scanpix.

Nyheter
Næringsliv