Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker snakker om massivt innsidekjøp, snuoperasjon, rekyl og mangedoblingskandidat. Her er to aksjetips.

Scanpix / Scanpix
Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Eltek (46,00) - (46,00) - duket for en vellykket snuoperasjon? Eltek-styremedlem William H. Crown meldte i går om kjøp av 1,5 millioner aksjer i Eltek til kurs 45. Dette massive innsidekjøpet inngir tillit og taler for at risk/reward-forholdet er gunstig på dagens nivå. Fundamentalt er Eltek et spill på en vellykket snuoperasjon. Eltek-styremedlem William H. Crown meldte i går om kjøp av 1,5 millioner aksjer i Eltek til kurs 45. Dette massive innsidekjøpet inngir tillit og taler for at risk/reward-forholdet er gunstig på dagens nivå. Fundamentalt er Eltek et spill på en vellykket snuoperasjon.
  • Crew Minerals (13,00) - (13,00) - rekylkandidat. Den viktigste eiendelen til Crew Minerals er Mindoro Nickel-feltet på Filippinene. Dersom selskapet lykkes med dette, er aksjen en mangedoblingskandidat. Nikkelprisen har falt kraftig i sommer, men viser nå tegn til utbunning. Dette blinker Crew Minerals ut som en rekylkandidat, og vårt kortsiktige kursmål er 15.. Den viktigste eiendelen til Crew Minerals er Mindoro Nickel-feltet på Filippinene. Dersom selskapet lykkes med dette, er aksjen en mangedoblingskandidat. Nikkelprisen har falt kraftig i sommer, men viser nå tegn til utbunning. Dette blinker Crew Minerals ut som en rekylkandidat, og vårt kortsiktige kursmål er 15.

Nyheter
Næringsliv