Analytiker: Kjøp og kjøp

Orion Securities snakker om stor kurstrigger og oppside. Her er to aksjetips.

Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Simrad Optronics (7,25) - (7,25) - jagerflykjøp stor kurstrigger. Regjeringen vil trolig gå til innkjøp av jagerfly for i størrelsesorden 40 milliarder kroner innen neste Stortingsvalg. Dette vil åpne opp et gigantisk gjenkjøpsmarked som Simrad forhåpentligvis vil forsyne seg grovt av.. Regjeringen vil trolig gå til innkjøp av jagerfly for i størrelsesorden 40 milliarder kroner innen neste Stortingsvalg. Dette vil åpne opp et gigantisk gjenkjøpsmarked som Simrad forhåpentligvis vil forsyne seg grovt av.
  • Yara (150,50) - (150,50) - sterke referanseaksjer skaper oppside. Nord-amerikanske gjødselprodusenter viser solid styrke og flørter med rekordterritorium. Rallyet i gjødselaksjer kan fort smitte over på Yara som har et betydelig opphentingspotensial i forhold til sektoren.. Nord-amerikanske gjødselprodusenter viser solid styrke og flørter med rekordterritorium. Rallyet i gjødselaksjer kan fort smitte over på Yara som har et betydelig opphentingspotensial i forhold til sektoren.

Nyheter
Næringsliv