Analytiker: Kjøp og kjøp

Corporate Advice and Research stokker om i tradingporteføljen. Her er to ferske aksjetips.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research kan vi lese at analytikeren stokker om i tradingporteføljen. PA Resources og Seadrill går ut på stop loss og blir erstattet av Yara og Golden Ocean Group.CARs tradingportefølje:

  • Yara: Konsernet leverte et meget overbevisende halvårsresultat, og aksjen er fremdeles priset med en stor rabatt i forhold til amerikanske peers. Videre ser markedsutsiktene meget gode ut.Yara: Konsernet leverte et meget overbevisende halvårsresultat, og aksjen er fremdeles priset med en stor rabatt i forhold til amerikanske peers. Videre ser markedsutsiktene meget gode ut.
  • Golden Ocean Group: Det er all-time high i bulkmarkedet og vi venter at det sterke markedet vil vedvare utover høsten. Aksjen handles til rundt 0,8x NAV og vi tror dagens kurs gir en attraktiv inngang.Golden Ocean Group: Det er all-time high i bulkmarkedet og vi venter at det sterke markedet vil vedvare utover høsten. Aksjen handles til rundt 0,8x NAV og vi tror dagens kurs gir en attraktiv inngang.

Nyheter
Næringsliv