Analytiker om Lerøy Seafood

Analytiker i Carnegie om Lerøy Seafood Group resultat for andrekvartal.

Børs

Lerøy Seafood Group la frem svakere resultater enn forventet for andre kvartal. Aksjen faller derfor tre prosent til 141 kroner etter resultatfremleggelsen.- Dette er en tredelt sak, sier Carnegie-analytiker Tom Christian Jandal til Reuters.- Lerøy Austevoll har hatt høye kostnader på grunn av sykdom. Prisene var lavere enn ventet fordi en større andel av salget ble gjort i slutten av kvartalet da prisene var lavest. Ellers var det som ventet, sier han.I andre kvartal var driftsresultatet før verdijustering på 91 millioner kroner, ned fra 149 millioner i tilsvarende periode i fjor. Driftsresultatet var, ifølge Reuters, også svakere enn forventningen blant analytikere på 168 millioner.

Nyheter
Næringsliv