Analytiker om Spetalens interesse for GGS

- Her kan man få et ferdig selskap billig og hente inn penger raskt for å gjøre oppkjøp, sier analytiker om GGS.

Scanpix / Scanpix
Børs

For noen uker siden gikk Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad tungt inn i seismikkselskapet Global Geo Services (GGS). I går kom meldingen om at det foregår forhandlinger om mulige riggkjøp. For noen uker siden gikk Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad tungt inn i seismikkselskapet Global Geo Services (GGS). I går kom meldingen om at det foregår forhandlinger om mulige riggkjøp. Analytikeren Finansavisen har vært i kontakt med sier at GGS er interessant for Spetalen og Blystad siden det er børsnotert og har god tilgang på kapital. I tillegg sitter GGS på et stort fremførbart underskudd som kan gi store skattefordeler.- Det er pakken som helhet som tiltaler. Her kan man få et ferdig selskap billig og hente inn penger raskt for å gjøre oppkjøp. Det blir spennende å se hvilke planer de har, men det er vanskelig å spekulere i hvordan dette selskapet vil se ut om et par år, sa en analytiker til Finansavisen i går

Nyheter
Børs