Analytiker om utviklingen i aksjemarkedet

Analytiker snakker om bekymringer i markedet, attraktiv prising, kraftige børsfall og lys i tunnelen.

Scanpix / Scanpix
Børs

I den siste sektorrapporten fra Handelspartner Securities kommenterer analytikeren utviklingen i aksjemarkedet. I den siste sektorrapporten fra Handelspartner Securities kommenterer analytikeren utviklingen i aksjemarkedet. - Den kraftige volatiliteten fortsatte forrige uke og markedet var fortsatt preget av bekymringer om at problemene med amerikanske boliglån med lav sikkerhet kan ha spredd seg til andre sektorer. Slutten av forrige uke og starten på denne uken har derimot gitt indikasjoner på at det er lys i tunnelen etter en periode med kraftig børsfall, sier analytikeren.- Selv om vi mener flere norske aksjer nå virker attraktivt priset etter det kraftige kursfallet forventer vi likevel at børsene fortsetter å være volatile fremover med store svingninger i aksjekursene fra dag til dag, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs