Analytiker roper kjøp etter å ha vært i møte med ledelsen i Ementor

Analytiker hadde i går et møte med ledelsen i Ementor. Nå rykker meglerhuset ut og spår kraftig kursoppgang.

Børs

I går var ledelsen i Ementor på besøk hos meglerhuset First Securities. Det må tydeligvis ha vært et fruktbart og innholdsrikt møte, ettersom det har resulter i en kjøpsanbefaling på aksjen. I går var ledelsen i Ementor på besøk hos meglerhuset First Securities. Det må tydeligvis ha vært et fruktbart og innholdsrikt møte, ettersom det har resulter i en kjøpsanbefaling på aksjen. - Vi hadde besøk av ledelsen i Ementor i går. Vårt inntrykk etter møtet med den nye CEO er at vekstutsiktene er solide og selskapet vil fortsette å konsentrere sin virksomhet om IT infrastruktur. Inntjeningsmomentet, utsikter for ytterligere M&As samt økt fokus på EMEs utbyttekapasitet bør danne grunnlag for et positivt investorsentiment for aksjen fremover, skriver meglerhuset.- Vi anbefaler kjøp av EME med et kursmål på 65 kroner, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 43,60 kroner, ned 4,80 prosent.

Nyheter
Næringsliv