Analytiker tror bunnen i aksjemarkedet er nær

Analytikker Bengt Jonassen Glitnir Securities tror de stygge kursfallene på Oslo Børs nærmer seg slutten. Bunnen er nær.

Scanpix / Scanpix
Børs

På fredag sluttet hovedindeksen på poeng. 451,90 poeng. Bengt Jonassen i Glitnir Securities sier til Finansavisen at bunnen i aksjemarkedet er nær. På fredag sluttet hovedindeksen på poeng. 451,90 poeng. Bengt Jonassen i Glitnir Securities sier til Finansavisen at bunnen i aksjemarkedet er nær. - Oslo Børs har blitt presset kraftig over på defensiven de siste ukene og Oslo Børs er ned 16,5 prosent fra høyeste notering i juli. Korreksjonen vi er inne i begynner nå å ligne på korreksjonen fra i mai i fjor hvor vi falt 22 prosent fra topp til bunn på omtrent 22 handledager. Korreksjonen har nå brukt 21 handledager på å komme ned til de nivåene vi er på nå, sier Jonassen.-Det er farlig kun å belage seg på at historien kommer til å gjenta seg, men det er likevel rimelig å anta at vi nærmer oss en avsluttende fase i den pågående korreksjonen, avslutter Jonassen.

Nyheter
Næringsliv