Analytikere fornøyd med Schibsted

- Umiddelbart ser dette veldig godt ut, sier analytiker om Schibsted-tall.

Børs

Schibsteds la frem tall for andre kvartal som var bedre enn forventet. Selskapet lover dessuten kostnadskutt. Schibsteds la frem tall for andre kvartal som var bedre enn forventet. Selskapet lover dessuten kostnadskutt. - Det vil bli gjort endringer. Vi kommer til å kommunisere hva vi skal gjøre for å redusere kostnadsbasen i løpet av noen uker, sa konsernsjef Kjell Aamot ifølge Reuters på dagens presentasjon.Analytikere sier seg godt fornøyd med Schibsteds tall.- Umiddelbart ser dette veldig godt ut, spesielt på papir og rubrikk, sier analytiker Tore Østby i Handelsbanken.- Tallene er bedre enn ventet, tross engangskostnadene i forbindelse med oppstart, fortsetter han.Analytiker Preben Rasch Olsen i Carnegie mener også at rapporten er god.Schibsted-aksjen stiger 0,2 prosent til 238 kroner.

Nyheter
Børs