Awilco skuffer

Awilco Offshore klarer ikke å leve opp til analytikernes forventninger i 2. kvartal.

Børs

Awilco Offshore fikk et resultat før skatt på 12 millioner dollar i andre kvartal 2007, mot 3 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge estimater i innhentet av SME Direkt for TDN Finans var det ventet et resultat før skatt på 15 millioner dollar i kvartalet. Awilco Offshore fikk et resultat før skatt på 12 millioner dollar i andre kvartal 2007, mot 3 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge estimater i innhentet av SME Direkt for TDN Finans var det ventet et resultat før skatt på 15 millioner dollar i kvartalet. Driftsresultatet utgjorde 18 millioner dollar (5) av totale driftsinntekter på 48 millioner dollar (13).På forhånd var det ventet et driftsresultat på 21 millioner dollar, mens driftsinntektene var ventet til 46 millioner.

Nyheter
Børs