- Begynn å plukk solide aksjer

Tom Robin Solstad- Nøis tror børsturbulensen kan fortsette noen uker til, men anbefaler nå aksjene som tåler litt svingninger. Solstad- Nøis gir deg syv aksjetips.

Børs

- Det som vil avgjøre om vi får et videre børsfall, er om subprime-problematikken vil få realøkonomisk påvirkning. I verste fall vil vi se store rystelser i det amerikanske boligmarkedet som vil kunne trekke ned forbruket, sier leder for Aktiv Kapitalforvaltning i Sparebanken Nord Norge, Tom Robin Solstad- Nøis, ifølge Finansavisen.Han tror børsuroen kan fortsette noen uker til, og anbefaler de med en langsiktig horisont til å begynne å plukke solide aksjer.- Jeg ville nok anbefale de som har en langsiktig horisont å begynne å plukke solide aksjer, sier Solstad-Nøis.Han har kjøpsanbefaling på syv aksjer:- Yara- Telenor- Tandberg- Orkla- Fred Olsen Energy- Golden Ocean- ROGG (Grunnfondsbevis)

Nyheter
Børs