Blandede resultater for A-pressen

Mediekonsernet A-pressen kan notere seg et resultat før skatt på 86 millioner kroner for 2. kvartal i år, en nedgang på 18 prosent i forhold til samme periode i 2006.

Børs

Samtidig er bruttoinntektene økt med 46 prosent. Samtidig er bruttoinntektene økt med 46 prosent. I 2. kvartal har A-pressen 1.220 millioner kroner i bruttoinntekter, mot 833 millioner kroner for samme kvartal i 2006, en sterk oppgang på 46 prosent. På den annen side er driftsresultatet 89 millioner kroner i år, ned fra 98 millioner kroner for 2. kvartal 2006 - det vil si 9,1 prosent svakere.Til tross for nedgangen mener ledelsen i A-pressen AS at det er mye å glede seg over etter første halvår av 2007. I sin oppsummering framhever de blant annet fortsatt sterk annonsevekst, god inntektsutvikling for nettavisene og fortsatt sterk resultatutvikling på trykk i Russland. Mest fornøyd er konsernet med lokalavisene. (NTB)

Nyheter
Børs