Blandet på Wall Street

Torsdagen startet i rødt på Wall Street. Se hvordan det endte her.

Børs

Amerikanske akjer steg etter at et rally blant bankene og meglerhusene mot slutten av dagen hjalp Dow Jones-indeksen til å ta igjen et tidligere fall på 343 poeng.Bear Steans Co., den nest største amerikanske utsteder av boliglånsobligasjoner, fikk den største oppgangen siden 2001 etter at analytiker hos Punk Ziegel & Co, Richard Bove, sa at selskapet kan komme til å selge unna en andel på så mye som 20 prosent. Citigroup Inc., Bank of America Corp. og JPMorgan Chase & Co., ledet finansielle aksjer til den høyeste oppgangen på en uke etter at forventinger til at Federal Reserve vil komme til å senke renten økte.S&P 500 steg 0,33 prosent, til 1.411,32 poeng, etter tidligere å ha falt 2,6 prosent. Dow Jones falt 0,11 prosent, til 12.847 poeng. Den teknologitunge Nasdaq mistet 0,32 prosent, til 2.451,07 poeng.Finansielle aksjer på S&P 500 klatret 3,8 prosent etter tidligere å ha falt 1,5 prosent.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs