- Børsen begynner å bli attraktivt priset

Oslo Børs ramler, men forvalter Hogne Tyssøy i Holdberg-fondene har fortsatt troen.

Børs

Tyssøy mener p/e-tallet for Oslo Børs har sunket så mye at prisingen av selskapene begynner å bli attraktiv, skriver Dn. P/e er forholdet mellom et selskaps markedsverdi og resultat etter skatt.- Mitt klare svar er ja, børsen begynner å bli attraktivt priset, sier forvalteren til avisen.Tyssøy mener p/e-tallet gir en god indikator på prisingen fordi det i hovedsak er kursraset på børsen som har trukket p/e-verdien ned og ikke nedgang i selskapenes inntekt.- I et langt perspektiv begynner ting å se spennende ut.Samtidig mener forvaløteren det er naturlig med noe lavere p/e-verdier da vi er inne i en moden fase av høykonjunkturen.. Vi har hatt en ekstremt god inntjening og lønnsomhet de siste årene, og forventningene til fremtidig vekst er ikke like høye.

Nyheter
Børs