Børsene snur opp

Europa-børsene er tilbake i pluss. Det samme er USA-futures. Oslo Børs har også hentet seg inn.

Børs

Stemningen har snudd på børseene. Like etter klokken 13.00 er DAX-indeksen i Frankfurt og CAC 40 i Paris opp 0,2 prosent, mens FTSE 100 i London er tilnærmet flat. Tidligere i dag var de fleste Europa-børsene i rødt. Stemningen har snudd på børseene. Like etter klokken 13.00 er DAX-indeksen i Frankfurt og CAC 40 i Paris opp 0,2 prosent, mens FTSE 100 i London er tilnærmet flat. Tidligere i dag var de fleste Europa-børsene i rødt. Hovedindeksen her hjemme har begrenset nedturen til 0,5 prosent til 456,67 poeng. På det laveste var indeksen nede i 453 poeng.Også USA-futures har snudd opp. Nå er S&P- og Nasdaq 100-futures opp rundt tre poeng, mens Dow Jones-futures stiger 18 poeng.

Nyheter
Børs