Børstaperen faller 17 prosent

Hovedindeksen står i negativt terreng. Resultatskredet setter sine spor i morgenhandelen.

1 / 1
Børs

Hovedindeksen står i skrivende stund i 458,54 poeng, ned 0,15 prosent.Oljeprisen faller noe. Brent oktober-olje står i 69,65 dollar fatet, ned 0,3 prosent. Statoil er uendret i 162 kroner, mens Hydro er ned 0,36 prosent.Blant de mest omsatte kan vi trekke frem Golden Ocean Group med en oppgang på 4 prosent etter kvartalstall , mens REC stiger 1,37 prosent.Taperlisten toppes av Seabird med en nedgang på 12,7 prosent. Selskapet har kuttet guidingen for 2007 etter et skuffende kvartal. Lerøy er ned 3,4 prosent etter at selskapet ikke klarer å leve opp til analytikernes forventninger. Vinneren så langt er Reservoir Exploration med en oppgang på 3,6 prosent, Stolt Nielsen følger etter, opp 3,45 prosent. En rekke innsidere i rederiet har kjøpt tilsammen 120.000 aksjer i selskapet til kurser på drøyt 174 kroner per aksje.Det er omsatt verdipapirer for 1,88 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs