Børsvinneren klatrer 17 prosent

Det er bred oppgang på Oslo Børs. Vinneren klatrer over 17 prosent på spennende nyheter.

Børs

Oslo Børs stiger i kjølvannet av oppgang på Oslo Børs stiger i kjølvannet av oppgang på Wall Street i går og til del kraftig opptur i Asia i morges. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,94 prosent til 466,23 poeng. og til del kraftig opptur i Asia i morges. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,94 prosent til 466,23 poeng. Oljeprisen stiger noe. Brent oktober-olje klatrer 0,1 prosent til 68,78 dollar fatet. Statoil og Hydro er opp hhv. 0,9 og 0,96 prosent til 162 og 209,5 kroner.Blant de mest omsatte kan vi trekke frem Frontline med en oppgang på 5,85 prosent. Selv om selskapet ventes å få et svakt tredje kvartal, ser ikke utsiktene for rederiet "avskrekkende" ut, mente analytikere TDN Finans var i kontakt med i går.-Alt i alt var dagens tall greie. Kursen reagerer opp, men ikke så mye på tallene, men mer på tegn til at ratene strammer seg til, sa analytiker Arne Egil Rønning i Fondsfinans etter kvartalspresentasjonen i går.Tandberg og Golden Ocean Group klatrer hhv. 2,3 og 3,37 prosent.Vinnerlisten toppes av Northland Resources. Aksjen stiger 17,44 prosent ettter å ha meldt om funn av jern, kobber og gull i Finland.Taperen så langt er Medi-Stim med en nedgang på 4,5 prosent uten nyheter.Det er omsatt verdipapirer for 6,2 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs