Børsvinneren stiger nesten 30 prosent

Det er action i Northland Resources-aksjen, som stiger nesten 30 prosent på godt nytt.

Børs

Northland Resources er den desidert beste aksjen på Oslo Børs i ettermiddag. Oppturen er på 27,7 prosent til 24,90 kroner, noe som priser selskapet til 2,7 milliarder kroner. Northland Resources er den desidert beste aksjen på Oslo Børs i ettermiddag. Oppturen er på 27,7 prosent til 24,90 kroner, noe som priser selskapet til 2,7 milliarder kroner. I morges ble det kjent at Northland Resources har identifisert et betydelig jern-kobber-gull-funn i Hannukainen-prosjektet i Finland. Det er påvist og indikert 84,6 tonn. Ytterligere 81,6 tonn er definert.Det er omsatt Northland-aksjer for 67 millioner kroner.Hør hva Jan Eiler Fleischer sa om Northland Resources i Økonominyhetene på web-TV her på onsdag.

Nyheter
Børs