Bouvet øker overskuddet

- Vi jobber for å skape Norges ledende IT-konsulentselskap, og er tilfredse med solide finansielle resultater og god vekst i antall ansatte, sier Bouvet-sjef Sverre Hurum.

Børs

Bouvet melder om et resultat før skatt på 10,7 millioner kroner i andre kvartal 2007, sammenlignet med 7,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble 9,8 millioner kroner, opp fra 7,0 millioner kroner i andre kvartal 2006. Selskapets driftsinntekter beløp seg til 101,9 millioner kroner, mot 74,4 millioner kroner året før. Bouvet melder om et resultat før skatt på 10,7 millioner kroner i andre kvartal 2007, sammenlignet med 7,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble 9,8 millioner kroner, opp fra 7,0 millioner kroner i andre kvartal 2006. Selskapets driftsinntekter beløp seg til 101,9 millioner kroner, mot 74,4 millioner kroner året før. - Vi jobber for å skape Norges ledende IT-konsulentselskap, og er tilfredse med solide finansielle resultater og god vekst i antall ansatte. De siste 12 månedene har 87 nye, dyktige kolleger funnet veien til oss - 26 personer i andre kvartal alene, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet ASA.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Teknologi