- Det må være et godt kjøp!

Analytiker i ABG Sundal Collier, Hallgeir Hollup, mener Schibsted-toppenes haussing av jobbportalen Infojobs lover godt for StepStone.

Børs

Tirsdag skrev Finansavisen om konsernsjef i Schibsted, Kjell Aamots haussing av jobbportalen Infojobs, som Schibsted driver i Spania og Italia. Han mener Infojobs er verdt like mye som hele Trader International Classifieds, hvor jobbportalen inngår. Schibsted betalte 553 millioner euro for Trader i juni i fjor.- Dette indikerer en betydelig oppside i StepStone, mener analytiker i ABG Sundal Collier, Hallgeir Hollup.Han har et kursmål på StepStone på kroner 28 per aksje.StepStone omsetter 2,5 ganger mer enn Infojobs, og er priset 44 prosent lavere.- Det må være et godt kjøp!, sier Hollup, og fortsetter:- Schibsteds suksess i onlinemarkedet burde trigge andre mediehus med stor vekt på trykte publikasjoner å gjøre tilsvarende oppkjøp. I så fall er StepStone en åpenbar kandidat, sier Hollup, ifølge Finansavisen.

Nyheter
Børs