Dette er analytikerens laksefavoritter

Analytiker Klaus Hatlebrekke i DnB NOR Markets kommer med sine favoritter blant lakseaksjene. Og det blir analyse av Statoil, Lerøy, Opera og Funcom.

Børs

Lakse- og oppdrettsnæringen er godt representert med selskaper notert på Oslo Børs. Hva er status og hvor går næringen? Og hvilke aksjer er favorittene til analytiker Klaus Hatlebrekke i DnB NOR Markets. Det er en av hovedsakene i Økonominyhetene på HegnarOnlineTV i dag.I tillegg skal vi som vanlig se på utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av oljeprisen, de viktigste indeksene, Statoil, Lerøy Seafood og Opera. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs