DnB NOR byr 749 millioner for selskap

DnB NOR har fremsatt et offentlig tilbud om kjøp av samtlige aksjer i børsnoterte SalusAnsvar for 749 millioner svenske kroner. Budpremien er heftig.

Børs

DnB NOR har fremsatt et offentlig tilbud om kjøp av samtlige aksjer i SalusAnsvar. SalusAnsvar distribuerer rundt 200 ansatte og om lag 540.000 kunder, og er notert på Stockholmsbørsen. DnB NOR har fremsatt et offentlig tilbud om kjøp av samtlige aksjer i SalusAnsvar. SalusAnsvar distribuerer rundt 200 ansatte og om lag 540.000 kunder, og er notert på Stockholmsbørsen. DnB NOR tilbyr 35 svenske kroner per aksje både for serie A og serie B i SalusAnsvar. Det tilsvarer en budpremie på cirka 57 prosent. Budets totale verdi er ca. 749 millioner svenske kroner.Styret i SalusAnsvar anbefaler selskapets aksjonærer å godta budet.- Sverige er et viktig marked for oss hvor vi ønsker å utvikle og styrke vår posisjon. Kjøpet av SalusAnsvar vil gi DnB NOR tilgang til et velutviklet distribusjonsapparat med et betydelig kundegrunnlag i Sverige for salg av produkter og løsninger til personkunder gjennom deres organisasjonstilknytning, sier konserndirektør Åsmund Skår i DnB NOR.Les mer om budet her.

Nyheter
Børs