- En god kjøpsmulighet

- Oljemarkedet går nå inn i en periode hvor etterspørselen normalt er lavere, sier oljeanalytiker Øivind Munthe-Kaas.

Børs

- Vi er nå inne i den sesongmessige høstkorreksjonen i oljemarkedet. Selv om markedet fortsatt kan sies å være stramt, er det ikke lenger bekymringer for at bensinetterspørselen vil overstige tilbudet denne sommeren, sier Munthe-Kaas i Wilhelmsen Premier Marine Fuels til Finansavisen.Oljeprisen har falt 11 prosent fra toppen i juli og ligger nå rundt 70 dollar fatet.- Oljeprisen kan raskt skli ned til 65 dollar, men for at den skal falle noe særlig mer, tror jeg vi må se tegn på svakere økonomisk vekst, sier Munthe-Kaas til avisen.- Skulle oljeprisen falle mye på grunn av mildvær, er det en god kjøpsmulighet. Slik det ser ut nå vil oljeprisen holde seg historisk høy både neste år og i 2009.

Nyheter
Børs