Er uroen i finansmarkedene over?

Børsene rundt om i verden stiger som ventet mandag. Er det verste av uroen over eller er det flere skjeletter gjemt i skapene? Seniorøkonom Kyrre Aamdal i DnB NOR Markets kommer med sin mening.

Børs

Seniorøkonom Kyrre Aamdal i DnB NOR Markets er dagens gjest på økonominyhetene. Med han skal vi snakke om den siste tids uro i finansmarkedene nå ser ut til å være over.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, DNO, Crew og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs