Full fres på Oslo Børs

Aksjonærene ved Oslo Børs kan trekke et lettelsens sukk. Slik ser det ut ved lunsjtider.

Børs

Oslo Børs' hovedindeks stiger 2 prosent til 461 poeng etter at Nikkei-indeksen i Tokyo opplevde sin beste dag på 13 måneder med en opptur på tre prosent. Oslo Børs' hovedindeks stiger 2 prosent til 461 poeng etter at Nikkei-indeksen i Tokyo opplevde sin beste dag på 13 måneder med en opptur på tre prosent. Oljeprisen faller etter at det er klart at orkanen Dean ser ut til å styre unna de oljeproduserende områdene i Mexicogulfen. Brent-olje for levering i oktober koster 70 dollar fatet, ned 0,64 prosent. Men både Statoil og Hydro går andre vei. Oljekjempene klatrer hhv. 1,9 og 2,85 prosent til 161 og 208 kroner.Blant de mest omsatte kan vi trekke frem REC som klatrer 4 prosent til 202,25 kroner. Ellers stiger Acergy, PGS og SeaDrill mellom 2,3 og 3 prosent. Seismikkollegaene TGS og GGS står i pluss 3,46 og 4,6 prosent.Taperlisten toppes av Scanarc med en nedgang på 5 prosent uten nyheter. BW Gas følger etter, ned 2,85 prosent.Vinneren så langt er Comrod som klatrer 9 prosent, etterfulgt av Akva Group med en oppgang på 7,89 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 4,9 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs