Hever kursmål og anbefaler kjøp etter dårlige tall

Meglerhuset DnB Nor Markets tror på bompengeselskapet Q-Free, selv etter fremleggelsen av dårlige tall for andre kvartal. Nå heves kursmålet, og anbefalinegn er: -Kjøp!

Børs

I forrige uke la Q-Free frem resultatet for andre kvartal. Og selv om inntektene steg fra 104 i samme periode i fjor til 108 millioner kroner i år, svekket driftsresultatet seg kraftig, skriver Finansavisen. Ledelsen er likevel optimistiske.Analytiker Fredrik Thoresen i DnB Nor Markets venter i likhet med konsernsjef Øyvind Isaksen i Q-Free en positiv nyhetsstrøm de neste månedene, og oppjusterer kursmålet på selskapet. Nå er kursmålet hevet til 16 kroner, noe som tilsier at bompengeselskapet de neste 12 månedene skal stige ni prosent på Oslo Børs.Ifølge Finansavisen oppjusterer ikke meglerhuset bare kursmålet. De endrer også anbefaling fra hold til kjøp, noe som betyr at det for tiden er fire kjøpsanbefalinger på selskapet, og én hold-anbefaling.«Med betydelige bidrag fra vedlikeholdsinntekter og fra salg av brikker kunne Q-Free legge frem Q2-resultater rett på våre estimater. Anbudsavgjørelser både i Frankrike og i Thailand er inne i en sluttprosess og vi venter en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i månedene fremover,» heter det i en fersk oppdatering fra DnB NOR Markets-analytikeren.

Nyheter
Børs