Hvor går Oslo Børs de neste dagene?

Corporate Advice and Research har laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. Her er dommen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. - Hovedindeksen ligger i en langsiktig stigende trendkanal og videre utvikling innen denne er ventet. Har nå dessuten reagert kraftig tilbake og ligger i bunn av formasjonen. Her finner indeksen støtte og dagens nivå bør være en god inngang. Har støtte ved ca. 430 poeng og motstand ved ca. 473 poeng. Brudd på disse nivåene vil indikere retningen på lengre sikt, sier analytikeren.- Av negative signaler ligger indeksen fremdeles under glidende snitt, noe som indikerer salg. RSI-indikatoren har brutt ned av en langsiktig stigende trend, noe som svekker trendbildet og kan være et tidlig tegn på brudd ned for indeksen. I det korte bildet tester RSI-indikatoren støtten ved 30 nivået hvor vi bør se reaksjoner opp. Kjøp/følg trendbildet nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 463,75 poeng, opp 2,62 prosent.

Nyheter
Næringsliv