Hvor går Oslo Børs de neste dagene?

Får vi en rekyl etter de siste dagers stygge børsfall, eller braker hovedindeksen på Oslo Børs gjennom 430-grensen?

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. - Hovedindeksen har brutt den stigende trendkanalen og støtten ved 473 poeng på mellomlang sikt. Et salgssignal er gitt og en videre svak utvikling indikeres. Fallet den siste uken har vært meget kraftig og indeksen nærmer seg raskt det neste støttenivået ved 430 poeng. Indeksen er samtidig kraftig oversolgt, så ved ytterligere 2-3 prosent nedgang, bør det være duket for en reaksjon opp. Et eventuelt brudd under 430 poeng være et nytt salgssignal.- Det er lav aktivitet blant innsiderne på Oslo Børs, men kjøpsandelen holder seg fortsatt høy. Foreløpig lar innsiderne seg ikke skremme av korreksjonen. På månedsbasis ligger Innsidebarometeret uendret på ca. 80 prosent kjøp. De fleste innsiderne synes dermed å tro på kursoppgang for egne selskaper.På torsdag sluttet hovedindeksen på 440,23 poeng.Les også: Peter Warren: Nå er det gode tider for de som har penger og tør å satse Analysesjef: - Jeg tror det bunner ut på Oslo Børs i løpet av neste uke

Nyheter
Næringsliv