Hvor høyt kan Oslo Børs stige de neste 5 årene?

Når børsene faller blir det raskt snakk om hvor langt de kan rase. Vi spør imidlertid: - Hvor høyt kan den stige de neste 5 årene? Det er en av hovedsakene i dagens Økonominyheter på web-TV.

Børs

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 5 aksjer, Statoil, Yara og Fast. I tillegg ser vi på indeksene på Oslo Børs og på børsene i New York.Du kan se opptaket av sendingen her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs