- Ikke kjøp aksjen

DnB NOR Markets nedjusterer anbefalingen på seismikkaksje i forkant av morgendagens tallslipp.

Børs

SeaBird rapporterer sine andrekvartalstall i morgen. DnB NOR Markets venter at selskapet legger frem en omsetning på 21 millioner dollar og en EBITDA på syv millioner dollar. SeaBird rapporterer sine andrekvartalstall i morgen. DnB NOR Markets venter at selskapet legger frem en omsetning på 21 millioner dollar og en EBITDA på syv millioner dollar. - Blant annet lavere sannsynlighet for at selskapet får Hugin Explorer inn på kontrakt før nyttår gjør at har tatt ned estimatene for året som helhet og venter en samlet EBITDA på 63 millioner, skriver meglerhuset.Selskapet har guidet 80 millioner dollar. DnB NOR Markets ser derfor ikke bort fra denne vil bli nedjustert i forbindelse med rapporteringen.Meglerhuset tar anbefalingen på SeaBird ned fra kjøp til hold. 12 måneders kursmål reduseres fra 45 til 40 kroner per aksje.

Nyheter
Næringsliv