Investor: Det gjør meg skikkelig forbannet

DnB NOR sliter nok en gang med systemene. - Det er typisk at det skjer på en dag hvor Oslo Børs går til himmels, sier en investor til HegnarOnline.

Børs

Nok en gang ser det ut til at det er problemer med internetthandelen hos bankgiganten DnB NOR. Det skjer på en dag hvor hovedindeksen på Oslo Børs stiger 2,47 prosent til 463,10 poeng. Nok en gang ser det ut til at det er problemer med internetthandelen hos bankgiganten DnB NOR. Det skjer på en dag hvor hovedindeksen på Oslo Børs stiger 2,47 prosent til 463,10 poeng. - Nettbanken til DnB NOR er nede. Jeg har prøvd å logge meg på i 10-15 minutter, og jeg kommer ikke inn i det hele tatt. Det gjør meg sikkelig forbannet, sier en oppgitt investor til HegnarOnline.- Jeg har hatt problemer med DnB NOR mange ganger før. Det er typisk at det skjer på en dag hvor Oslo Børs går til himmels, avslutter investoren.

Nyheter
Teknologi