IT-topper gjør seg lekre for potensielle investorer

- Jeg mener det er mange bra aksjer i sektoren, sier DnB NOR-analytiker Frank Maaø. Nå arrangeres det IKT-seminar.

Børs

DnB NOR arrangerer nå IKT-seminar hvor sjefene i de fleste børsnoterte teknologiselskapene får 30 minutter til å forklare hvorfor man skal satse på akkurat dem. 140 personer skal være påmeldt til seminaret DnB NOR arrangerer nå IKT-seminar hvor sjefene i de fleste børsnoterte teknologiselskapene får 30 minutter til å forklare hvorfor man skal satse på akkurat dem. 140 personer skal være påmeldt til seminaret - Investorene er mer selektive nå. De kjøper ikke hele bransjen, de velger seg ut enkeltselskaper som de analyserer grundig. Jeg mener det er mange bra aksjer i sektoren, både blant dem som har levert og dem som ikke har det, sier DnB NOR-analytiker Frank Maaø til dn.no.

Nyheter
Teknologi