- Kjøp Schibsted

DnB NOR Markets mener Schibsted har lagt frem en god rapport.

Børs

Schibsted la frem tall for andre kvartal i dag. EBITA kom inn på 413 millioner kroner, mot DnB NOR Markets' estimat på 390 millioner kroner. Schibsted la frem tall for andre kvartal i dag. EBITA kom inn på 413 millioner kroner, mot DnB NOR Markets' estimat på 390 millioner kroner. Onlineandelen ligger nå på 53 prosent av EBITA. Det slås fast at veksten i Finn.no og Blocket var sterk, og at selskapet nå har posisjonert Hitta.se foran konkurrenten Eniro i Sverige.- Både topplinjer og opplag for VG, Aftenposten og Svenska Dagbladet var også positive. Fortsatt gjenstår det imidlertid utfordringer i forbindelse med Aftonbladet og Sesam. skriver meglerhuset, som gjentar kjøpsanbefalingen.- Vi vil ta kursmålet på 305 kroner per aksje opp til vurdering etter å ha gått noe mer gjennom rapporten, er konklusjonen.Schibsted-aksjen faller 1,3 prosent til 234,50 kroner.

Nyheter
Næringsliv