Krakk-aksje viser vei på Oslo Børs

Den ene dagen er det krakk i aksjen, den andre dagen står selskapet frem som en vinner på Oslo Børs.

Børs

På fredag var det krakk i Funcom, og fortvilte aksjonærer så aksjen stupe 42,6 prosent. Årsaken til det var at lanseringen av Multiplayer online-spillet "Age of Conan - Hyborian Adventures" utsettes til 25. mars 2008.Tidligere denne uken gikk Corporate Advice and Research ut med en salgsanbefaling på Funcom. 12 måneders kursmål ble satt til 12 kroner.I dag kan derimot aksjonærene glede seg over pene kursløft på en ellers knallrød børs. Mens hovedindeksen på Oslo Børs er ned 2,6 prosent kan aksjonærene i Funcom glede seg over et kursløft på 9,09 prosent.I Crew Minerals ser aksjonærene aksjen stige 3,82 prosent etter selskapets kvartalspresentasjon.

Vinnerne:SelskapSisteEndring i prosentVerdiFuncom24.009.09%3 813 876Crew Minerals *13.603.82%22 389 625TeleComputing26.703.49%64 700
Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Teknologi