Kristian Falnes om de stygge børsfallene på Oslo Børs

Skagenforvalter Kristian Falnes lar seg ikke skremme av de stygge fallene på Oslo Børs, men han trekker frem ett moment som kan skape problemer.

Børs

Forvalter Kristian Falnes i Skagenfondene sier til DN at P/E for Oslo Børs nå indikerer en attraktiv prising, gitt at selskapenes inntjening er opprettholdt. Forvalter Kristian Falnes i Skagenfondene sier til DN at P/E for Oslo Børs nå indikerer en attraktiv prising, gitt at selskapenes inntjening er opprettholdt. - Risikoen er en global konjunktursvekkelse. Det vil påvirke inntjeningen for veldig mange selskaper på Oslo Børs, men pr. i dag er det vanskelig å se tegn på at vi står foran en global konjunktursvekkelse av betydning, sier Falnes.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 440,63 poeng, opp 0,09 prosent.

Nyheter
Næringsliv